Мобилен свят

Htc телефони

Реклами

HTC телефони или известни още като Hi-Tech Computer Corporation телефони, произвеждани от тайванската фирма с база в Тайпей са първият производител на мобилен телефон с така нареченият „тъч” скрийн или сензорен екран. Фирмата е основен конкурент на американския гигант Apple и на корейския Samsung. HTC телефони се пласират повече от 15 години, като още в началото на 2000 година, много от най-големите европейски оператори използват техни апарати като собствен бранд – O2, Vodafone,Orange и други.

Тайванската фирма ползва производствени бази на Siemens, HP и DELL, което гарантира качествена изработка с най-модерни суровини. Мобилните устройства с марката HTC, използват операционната система на Google, Android, изработена на база на компютърната система Linux. Потребителите предпочитащи операционна система Windows, могат да закупят мобилно устройство и с тази система. HTC се отличават с изчистен и минималистичен дизайн, гъвкава цена и качествена изработка.

През последните години фирмата заема трето място в световния пазарен дял за мобилни телефони. Естествено при покупка на мобилен телефон, масовия потребител може да използва редица онлайн каталози, в които да сравни и да избере най-точния модел за своите нужди, като можете да се убедите сами в качествата на HTC. Оглеждайте се за сайтове с надпис: тук можете да сравнявате цените.

Реклами

Реклами