Подобренията, които да очакваме по смартфоните през 2016 година

смартфоните през 2016 година

Подобренията, които да очакваме по смартфоните през 2016 година

Всяка година маниаците на тема смартфони и въобще на технологиите с нетърпение чакат да научат какви ще бъдат подобренията, които ще се внесат по мобилните телефони. Всяка година потребителите очакват все повече и повече функции и изненади от техните любими марки телефони и веднага щом излезе новата и подобрена версия на телефона се редят на опашка, за да си го купят. Ето и какви се очакват да бъдат тазгодишните промени и подобрения по мобилните телефони и смартфони:

Очакваните промени и подобрения за 2016 година ще бъдат: Смартфоните вече ще предлагат стереоскопично гледане, ще имат много бърза интернет връзка, като тази по-бърза връзка ще осигури по-бързото зареждане на филми и на карти. На смартфоните вече ще могат да се гледат видеа с качество на картината 4K. Ще имат и по-бързи енергоефективни чипове. Също така подобрени екрани и много хардуерни подобрения.

Звучи добре нали?  Сега остава само да излязат въпросните телефони и можете да се наредите на опашката, която определено ще е дълга, за да си купите най-новата смарт технология. Е, сигурно е, че няма да са евтини тези телефони, но пък от това, което се знае за новите подобрения ще си заслужава парите.

Всички тези подобрения през тази година. Не ми се мисли какво ще измислят за в бъдеще!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s