Знаете ли кога ще пуснат Самсунг Галакси S7?

На вниманието на любителите на смартфоните! Самсунг обяви, че в началото на 2017 година ще пусне на пазара най-новата версия на Галакси – S7.

Честно казано с нетърпение го очаквам да излезе и в България. Галакси серията е една от най-купуваните в световен мащаб. Досега версиите на телефона не са разочаровали своите потребители. Затова съм на мнение, че не само аз го очаквам с нетърпение.

Слуховете говорят, че ще има подобрение о резолюцията на камерата.  Също така и, че ще бъде в два варианта, които ще се различават единствено по своите размери. Така и тези, които не обичат да разнасят огромните, като тухли телефони ще могат да се наслаждават на екстрите на новият Галакси.

Много от нещата, които се знаят за Галакси S7 все още не са потвърдени. Това, което се знае със сигурност обаче е, че телефонът ще работи с най-новата версия на Андроид – 6.0 Маршмелол.

Вярно е, че напоследък телефоните предлагат какви ли не функции и за галаксито ще е трудно да задоволи всички потребители, но пък точно този телефон не ни е разочаровал до сега. Та защо да го направи сега?

Да не кажа голяма дума, но мисля, че излизането на пазара на Галакси S7 ще е едно от големите събития на 2017 година!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s