НОВОТО ПОПЪЛНЕНИЕ НА СЕРИЯТА НОУТ

 

Докоснахте ли вече новият смартфон от серията Note. Невероятен е! Може би звуча твърде пристрастно. Така е, обичам тази серия, защото телефоните й са изключително практични. Аз използвам стар модел, който ми върши чудесна работа. Смело мога да кажа, че е дясната ми ръка, когато съм далеч от компютъра си.  А наличието на прецизна писалка е черешката на тортата.

Телефоните от тази серия са с мощен процесор, няма да ви предаде дори и в най- натоварените си моменти. Има добър размер на екрана, който позволява безпроблемна работа с офис пакета.

С камерата могат да се правят много прецизни снимки. Приложенията дават огромна свобода на действие и по никакъв начин няма да усетите липсата на лаптопа.

Писалката е изключително прецизна и изцяло заменя химикалката. С нейна помощ можете да си редактирате текстове в офис пакета, да изрязвате снимки, текст от сайтове, карти и т.н.

Възможността да се използват няколко приложения заедно на екрана като никое не пречи на другото е незаменима.

Батерията на телефоните от тази серия са много мощни и се зареждат за кратко време.

Ако трябва да обобщя, това е телефон, който ви кара да изхвърлите от чантата си тефтер, органайзер, химикалка, моливи, папки с документи, линийка и др.

Винаги съм уважавала практичните вещи. Това е една от най- удобните и универсални вещи, които съм притежавала и използвала.

Определено производителите са постигнали желания ефект. Много функции, събрани в една елегантна кутия.

Последният модел даже е с извит в единия край екран. Това дава възможност да получавате информацията, която досега сте виждали в информационната лента най- отгоре на екрана, върху лентата, която се оформя в извитата част на телефона.

Удобството преди всичко!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s